Stara Planina

NOVOGODIŠNJI I BOŽIĆNI PRAZNICI NA STAROJ PLANINI

Novogodišnje i Božićne praznike sa svojim najbiližima provedite na Staroj planini u idiličnom okruženju netaknute prirode, čarima zime I domaće kuhinje.

STARA PLANINA RAJ ZA SKIJAŠE

Na Staroj Planini je pravi raj za skijaše koji vole duge i kvalitetne staze za skijanje. Ove godine, na Staroj planini je obezbedjeno veštačko osnežavanje staza, pa tako mnogobrojni skijaši i rekreativci mogu da uživaju u čarima skijaških staza na Staroj planini i Babinom Zubu.

STARA PLANINA USKORO DOBIJA BELOGLAVOG SUPA

U Srbiji, ima oko 500 jedinki beloglavog supa lešinara, u kolonijama u Uvcu i Trešnjici, kojem je na našim prostorima do pre dve decenije pretilo izumiranje. Da bi ove retke ptice dobile svoje treće utočište u Srbiji, učinjeni su prvi koraci na – Staru planinu.

Na Staroj planini skijaška sezona počinje 12. decembra!!!

Skijaška sezona na Staroj planini počinje 12. decembra i u potpunosti je sve spremno a interesovanje je ogromno za novu ski sezonu

STARA PLANINA DOMAĆIN IPCAS TRKE 2014/2015

Stara planina će uskoro biti domaćin IPCAS trke u skijaškoj sezoni 2014./15. U ski centru Stara Planina biće održani brojni međunarodni kampovi i takmičenja.

I NA STAROJ PLANINI OSNEŽAVANJE STAZA

Na Staroj planini u ski centru, pušten je u rad sistem za veštačko osnežavanje. I na skijalištu su ispunjeni uslovi za proizvodnju veštačkog snega jer se temperatura vazduha se spustila oko – 4 °C.

Pretraga

NAŠA PREPORUKA

Smeštaj na Staroj planini Kuća za izdavanje na Staroj Planini i Babinom Zubu

StaroplaninSki Apartmani

Staroplaninski apartmani

Video

Prognoza vremena

Ko je online?

Ukupno na vezi:

3

Na vezi u poslednja 24h:

195